Latarki CRKT - promocja weekendowa!

Started by kaliber.pl, 2015-02-13, 13:49:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaliber.pl

Tylko w ten weekend będziecie mogli zakupić w naszym sklepie latarki CRKT w promocyjnej cenie!

Latarki znajdziecie TUTAJ

Zapraszamy!
Sklep Kaliber.pl - Kaliber Sp. z o.o. - dystrybutor Nitecore, Surefire, 5.11, CRKT, Sabre Red, Beretta, Swedteam, SAKO, Walther, Glock  i wielu innych

Jeniu

Gratulacje znakomitego opisu produktu. Nie wiem czy opis był tłumaczony, ale na pewno stworzyła go osoba nie znająca ani języka polskiego ani macierzystego.

kaliber.pl

W dwóch powyższych zdaniach znalazłem co najmniej cztery błędy, które mogą wskazywać na nieznajomość języka polskiego, ale pomimo to będziemy wdzięczni za wszelkie uwagi dotyczące opisów produktów :)

Jeśli znaleźliście na naszej stronie błędy, nie tylko techniczne, ale również językowe - powiedzcie nam o tym. Opisy tworzą ludzie, a ci niestety mogą się mylić.

Pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu,

Kaliber.pl
Sklep Kaliber.pl - Kaliber Sp. z o.o. - dystrybutor Nitecore, Surefire, 5.11, CRKT, Sabre Red, Beretta, Swedteam, SAKO, Walther, Glock  i wielu innych

Vigo

W opisach oferowanych latarek CRKT moim zdaniem brakuje:
- informacji o rodzaju zasilania, czyli jakie baterie/ogniwa do latarki można włożyć;
- wymiarów zewnętrznych latarki: średnicy w najszerszym miejscu (głowica), średnicy korpusu oraz długości;
to dosyć elementarne dane, a w opisach ich niestety brak.

Jeniu

kaliber.pl, dziękuję za bardzo profesjonalna uwagę. Proszę zważyć na fakt, że to nie ja oferuję produkt na sprzedaż. Bełkotliwy opis produktu ze zdaniami typu "Reflektory gwarantują maksymalną moc i jasność światła" w najmniejszym stopniu nie zachęcają do zakupu ani do podjęcia jakiejkolwiek współpracy z waszym sklepem.