Witam wszystkich.
Kolejny raz poszukuje nowej latarki

Jakiś czas temu trafiłem na latarke Inova XP Led Pen
https://www.nite-ize.eu/pl/products/inova-latarka-inspekcyjna-xp-led-pen-light-czarny-xpa-01-r7-12961.html?gclid=CjwKCAiAsIDxBRAsEiwAV76N85V4rHF-jRE5S5XBhnk_XE-NDdc4Wb-k2LuEWW0Enq9VTygkFgSYHxoC1iIQAvD_BwEModel właściwe idealny dla mnie z 2-3 minusami. To co w niej uwielbiam to zwarta konstrukcja bez wodotrysków, żebrowań i niebieskich wstawek

Zasilanie na 2xAAA - smukła budowa, nie wyczuwalna w kieszeni, a na tyle duża, że szybko ją wyciągniemy. Super klips - nie jest miękki ani twardy. Nie rwie spodni i nie wypada sama, dobrany idealnie. Konstrukcja klipsa deep carry pozwala na wygodne przenoszenie bez wyglądania z kieszeni. Płaski przycisk z dość twardym klikiem, pozwala na chwilowe przyświecenie, ale nigdy nie zdarzyło mi się przypadkowe włączenie w kieszeni.
Miusy - mało lumenów... szybko zjada baterie i aku, zasilanie telepie się w tubusie jak lekko nią potrząśniemy. No i kolor światła mogł by być bardziej neutralny.
Czy możecie polecić model z powyższymi plusami i najlepiej bez wspomnianych minusów? Przynajmniej 250lm, najlepiej ładowana z jakiegoś portu z zewnątrz. Wielkim plusem jest dostępność w Polsce

Najbardziej mi zależy na:
- podobnym kształcie
- klipsie deep carry
- większej ilości lumenów
- Podobnie jak aktualna latarka przyda się jeden niski tryb 20-30lm
Pozdrawiam.