Czyściłem, suszyłem, smarowałem, nawet trochę przesuwałem w pionie włącznik przy pomocy uszczelki i nic. W końcu przestałem być pewein, że to wina przełącznika, ponieważ jeśli przekładałem samą głowicę Klarusa na korpus Lumintopa IYP 365, nie mrugała, ale kiedy przełożyłem sam włącznik Lumintopa do Klarusa, jednak zamrugała. Czyli to chyba nie jest włącznik, ani nie głowica tylko jakiś problem z przewodzeniem korpusu, ale dlaczego tylko w najwyższym trybie ... nic nie rozumiem.
W każdym razie, napisałem do banggooda, olali mnie. Napisałem do Klarusa, kazali pokazać rachunki i na filmie o co chodzi. Wysłałem im pdfy i yt. Udzielili jakichś prostych rad - typu mocniej dokręcić gwinty - nie zadziałało. Poprosili o adres i cisza, myślałem, że mnie olali, ale wczoraj znalazłem w skrzynce paczkę z nowym P20. Działa ok, nie mruga. Zabawne, że ma minimalnie inny odcień diody, mniej żółty, a bardziej różowy. Również moonlight jest wyraźnie słabszy, co mnie akurat cieszy. Czyli ogólnie super się zachowali

Acha, opieprzyli mnie w trakcie wymiany maili, że kupuję na banggood, bo to podobno nie jest ich autoryzowany sprzedawca

Także finalnie polecam tych jegomości ... a sama latarka fajna, niby "medyczna" (forma, dyfuzor, CRI), ale i "taktyczna", bo z pewniejszym chwytem, pamięcią trybów (można ustawić "taktyczne" 200lm) i stalowym bezelem, więc też spoko