|
« Odpowiedz #15 : 2016-11-17, 20:29:08 » |
|
A miałeś napisać, jak będą.  To poproszę o promocyjną cenę Vikinga Pro na ciepłej diodzie XHP50.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 2016-11-17, 20:40:42 » |
|
Dziś popołudniu przyszły.
|
|
|
|
Latarki Armytek - dla tych, co się znają....
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 2016-11-17, 21:50:04 » |
|
@HVT - powiedz mi jaka jest w dotyku anodyzacja na tych Wizardach? Czy sprawia wrażenie takiego jakby gumowanego korpusu czy jest to po prostu matowa anodyzacja? Tak pytam bo ciężko ocenić patrząc tylko na zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 2016-11-17, 21:53:31 » |
|
To jest trochę szorstkie anodyzowanie. Wytrzymałe na zarysowania. Po kilkunastu dniach robi się milsze w dotyku. Na początku trochę wkurza bo widać paluchy, po "zmiękczeniu" przez używanie ślady używania robią się mniej widoczne.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 2016-11-18, 10:57:52 » |
|
Sprawdzałem przed chwilą - nie da rady na zwykłym Wizardzie i dupce USB ładować aku. Coś musi być w dupce lub korpusie lub w obu. Magia jakaś. Ale za to dupka ze starego wizarda i wizard z USB działają bez zastrzeżeń.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 2016-11-18, 18:42:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 2016-12-30, 13:38:06 » |
|
Jakby co to są Wizardy v3 XP-L warm USB+ - aku 3400 zamiast 3200 oraz plastikowy uchwyt zamiast silikonowego. Jeśli wpiszecie kod USB+ to można go mieć za 300 PLN. Tutaj macie nowy uchwyt plastikowy https://youtu.be/M98rvALy9ic
|
|
« Ostatnia zmiana: 2016-12-30, 14:32:53 wysłane przez HVT »
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 2017-01-11, 13:08:06 » |
|
W piątek będą Wizardy Pro w wersji USB i bez USB i nowe ceny. Dla Wizardów trochę taniej dla reszty trochę drożej.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 2017-01-25, 06:08:21 » |
|
No mam i ja Wizarda USB  Ładowarka na magnesik o niebo lepsza od portów mini USB zatykanych zaślepką, w dupce nie ma ruchomych części, można będzie łatwo wyczyścić syf. Sprawdzałem przed chwilą - nie da rady na zwykłym Wizardzie i dupce USB ładować aku. Coś musi być w dupce lub korpusie lub w obu. Magia jakaś. Ale za to dupka ze starego wizarda i wizard z USB działają bez zastrzeżeń.
Nie da rady bo zwykły Wizard ma anodyzację na gwincie, trzeba by zeskrobać i wtedy spróbować  Tylko ten plastikowy uchwyt, fajnie bo można szybko wypiąć latarkę, ale jakoś nie mam do niego zaufania.
|
|
|
|
Wolność, Równość, Braterstwo
"Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalnosć nie jest kwestią statystyki. "
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 2017-01-25, 09:40:32 » |
|
Ładowarka na magnesik o niebo lepsza od portów mini USB zatykanych zaślepką Prawda?  Armytek mógłby tylko gustowniejszy czarny kabel zrobić, bo ten jasny – przynajmniej na zdjęciach – nie licuje z powagą latarki. 
|
|
|
|
Olight R50, S30R II, S15R, Skillhunt H03, Led Lenser P2 BM, D.Q.G Spy
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 2017-01-25, 09:49:46 » |
|
Powinien być czarny i matowy. Biały jest ok. W nocy w aucie widać gdzie jest, w tłumie czarnych kabli łatwiej go znaleźć, zmusza użytkownika do trzymania go w czystości. Wiem że do lansu -5 pkt., ale można to robić po kryjomu
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 2017-03-01, 13:30:57 » |
|
 Wizard Pro USB - Wizard USB Jakiś nowy?
|
|
|
|
"Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalnosć nie jest kwestią statystyki. "
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 2017-03-01, 13:32:50 » |
|
Tak. Dorzucili "chłodnicę".
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 2017-03-02, 03:49:30 » |
|
Widziałem go dziś, a właściwie to wczoraj  Oprócz chłodnicy ma jeszcze inną głowicę. Ciekawe czy ta chłodnica cokolwiek daje  Ale napis na środku tuby mogli sobie darować
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 2017-03-14, 11:10:24 » |
|
Głowica jest leciutko inna. Świecą identycznie. A co do napisów... był czas przywyknąć. Taki urok Armyteka  Muszą być i już.
|
|
|
|
|
|
|
|