Witam.
Kupiłem tą latarkę, po przeczytaniu recenzji, wybór padł na wersje z ładowarką czyli s15r
Niestety latarka mnie zawiódła.
Latarkę kupiłem jakieś 1,5 roku temu, już po dwóch miesiącach musiałem odesłać ją do serwisu ponieważ przestała świecić.
Przyczyną były ponoć zaśniedziałe styki!!!
Kilka razy traciła tryby, ale zawsze wracały tym razem niestety straciła dwa najjaśniejsze tryby i od kilku dni nie powróciły...
Został moon, i kolejny po nim...porażka...podczas trzymania wyłącznika w czasie świecenia, niestety oprócz delikatnego migania diody nic się nie dzieje.
Dodam, że ogniwo naładowane i dioda na wyłączniku nie informuje mnie, że jest niedobór mocy...
Ile może kosztować naprawa, sam nic nie zdziałam..nie znam się, rozkręciłem ją obejrzałem, kabelki są na swoim miejscu, wiec skręciłem

Trochę się zdenerwowałem, bo poprzedni olight służył mi przez 4 lata i nic się z nim nie działo, dałem go córce bo jest zuchem.....i najchętniej bym jej zabrał , ale kto daje i odbiera ..hahahahah.
A kolejna latarka nie jest przewidziana w budżecie...
Pisać do kierownika działu? Naprawia takie rzeczy po wcześniejszym ustaleniu ewentualnych kosztów? Pomoże?
Pozdrawiam
Zawada.