jakitaki, ty się człowieku nie czepiaj. cut
Po pierwsze: pytasz w dziale "porady w zakupie" - sam sobie je sprzedasz?
Po drugie: posiadasz mam nadzieję organ wzroku i mózg na tyle sprawny by ocenić te światełka osobiście?
Po trzecie: licząc że ktoś posiada identyczny zestaw i jest w stanie zrobić za ciebie ocenę jest z mojego punktu widzenia szczytem "optymizmu" który neguje sprawne działanie drugiego z wymienionych punkt wyżej organów i nieprawdopodobnego wręcz lenistwa.
Mam zgadnąć czy wybrać je ze względu na:
wygląd - naturalnie znam twój gust,
zasilanie - także twoje preferencje są oczywiste,
użyteczny dla ciebie rozkład światła - jw.
Może chodzi tobie o to jakiego wyboru dokonałby czytający, trzeba było zrobić ankietę.
Żebyś nie napisał że się "czepiam":
"Fenix LD15 czy Fenix E11 (awaryjnie do aktówki)" - każda z nich doskonale poradzi sobie z oświetleniem aktówki,
"Sunwayman C10A R5 czy Fenix LD10/LD12 (do kieszeni)" - podasz może chociaż wymiary kieszeni?,
"ITP A3 EOS czy Romisen RC-I3 czy Skilhunt Ramble-ι (do babskiej torebki)" - nie noszę damskiej torebki, jeśli masz na myśli torebkę bliskiej kobiety to radzę Ją zapytać - kobiety posiadają zmysł smaku i żeby proponowana latarka była najlepsza a się nie spodoba... to kupa.
Miło by bylo gdybyś wspomniał gdzie się planujesz przemieszczać z tymi latarkami: miasto, przedmieście, las i podaj przewidywane typowe dla nich zastosowanie.
Ogarnij się...