Ja nie rzucam się o Maga, bo to już przeżytki i bez ingerencji kogoś mającego pojęcie i lutownicę nie mają dla nas żadnej wartości poza sentymentalną.
chodzi mi bardziej o to:
Mieści się w kultowej kieszonce kultowego futerału na kultowy scyzoryk (z takim wypasionym komplecikiem za 100 -200 zł od razu biorą cię za miliardera, zwłaszcza kobiety)

Nie będę Ci już wypominał wzmianki o jaskini, dzięki której Twoją wypowiedz odbieram jako personalnie skierowaną do mnie. Może już jestem na Ciebie przewrażliwiony

Torch i knives to fora hobbystyczne, każdy płaci tyle ile może i tyle ile uważa. Jesteś na knives, więc wiesz jaki niesmak zawsze wzbudzały dyskusje o kasie w temacie drogich noży. Tu jest to samo, ktoś chce kupić latarkę za 50 zeta to kupuje, ktoś chce za 500 to kupuje i wypominanie tego jest najprościej mówiąc niesmaczne, nie wiesz ile wyrzeczeń kosztuje kupno latarki za taką kasę niektórych. Ja nie kupię latarki za 50 zeta bo mi szkoda kasy na takową, ale nie wyśmiewam kogoś za chęć zakupu takowego sprzętu.
Może nareszcie się zrozumiemy, bo jak do tej pory to żadne argumenty z mojej strony i ze strony innych do Ciebie nie docierały. Jeśli uważasz mnie za bogatego moda nadużywającego władzy kliknij guziczek, którego ja nie mam i choć z jednej strony załatwi to sprawę