I znów mętlik

Pisząc o nieporównywalnej jakości wykonania masz na myśli że z Aurorami jest tak źle?
A "prawdziwa moc LED" czy to oznacza że w latarkach które wymieniłem wszystko jest przereklamowane a w podanej przez Ciebie są prawdziwe "osiągi"?
Podoba mi się też:
http://www.jet-pol.pl/p24,latarka-cl1hv4-dereelight-cree-xp-g-r5.htmlCzy możecie ją porównać do Jet-III?
Powiem tak, że Aurora, UltaFire, TrustFire i inne tanie latarki, są dobre bo są tanie

Niestety przerabiane było to już mnóstwo razy

Jakość wykonania tych latarek jest różna w zależności od dostawy

Jeżeli chodzi o JETBeam to wśród chińskich producentów ma jedną z najlepszych jakości wykonania, a porównywalną jakością szczyci się NiteCore (może nawet lepszą)

Równie dobrej jakości, ale wg moich doświadczeń nieco słabszą są Olight, EagleTac, ThruNite, Tiablo, a Dereelight pod koniec tych firmowych (z moich doświadczeń)

Dopiero po przepaści masz te latarki typowo chińskie, czyli Aurora, UltraFire, TrustFire i inne

Jak wiadomo, dobre produkty kosztują, tzn. porządnie wykonane aluminiowe refy, szkła z powłokami, drivery o dobrych parametrach z zabezpieczeniami, radiatory odprowadzające ciepło z emitera i drivera, korpus z dobrą powłoką HA-III, itd.
Z tego wynika późniejsza cena latarek

Zauważ, jaka była realna cena JETBeam Jet-III M przed promocją, natomiast Deree CL1H v4 ma taką cenę od początku

Niestety może Cię zasmuciłem, ale jakość JETBeama przewyższa jakość Dereelighta, a już o Aurora czy innych nie będę wspominał, szkoda czasu i pieniędzy (tanie latarki mają swoje zalety, po prostu są tanie)