|
« Odpowiedz #15 : 2008-09-25, 14:01:33 » |
|
Pfffffff splułem kawą monitor  Co za tekst - "branżowy"  A latarka wygląda naprawdę super, czarną powłokę i będzie taktyczna jak nic!  sprężynki   Kiler 1AA ;) jak się skrzywią to trza naprostować  Z pewnością. Jak się z nim po trzeźwemu dogadać nie można (bo majaczy), to tym bardziej na pracę to musi wpływać jakoś  PS. Więc podpisuję się pod petycją: Mariusz pij więcej, będzie ciekawiej  Artysta musi mieć łeb jak sklep, co by mógł tworzyć dzieła  UWAGA!!! Mar3 myśli nad ripostą  Zaraz coś kwiecistego będzie  No co za menda
|
|
« Ostatnia zmiana: 2008-09-25, 14:02:34 wysłane przez pecado »
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 2008-09-25, 14:55:10 » |
|
Przepis Mariuszowy na zajście na same szczyty latarkowego artyzmu cyt. . ...mar3 14:46:21 Zacznij od jednej flaszki na dwa dni. Jak przestanie kopać to zwiększaj dawkę. Stopniowy i sumienny trening doprowadzi cie na sam szczyt ...Bez komentarza  PS. Ze swojej skromnej strony zalecam przed zleceniem Mariuszowi customa, zasilić go w dobrej marki wino z rocznika bieżącego coby być pewnym efektów pracy  PS2. To są cały czas żarty więc proszę nie brać tego na poważnie!
|
|
« Ostatnia zmiana: 2008-09-25, 15:09:36 wysłane przez Bocian »
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 2008-09-25, 17:12:01 » |
|
Żarty żartami, a ja całkiem na trzeźwo ciut "przerobiłem" oryginał   Kiler 1AA ;)  Kiler 1AA ;)  Kiler 1AA ;)
|
|
« Ostatnia zmiana: 2008-09-25, 17:14:58 wysłane przez Tonio »
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 2008-09-25, 19:12:18 » |
|
no w sumie 1no podtoczenie mniej (tego już nie zmieni) i mniejsza średnica przy dupce, hmm, jak szeroko-to lepiej stoi, ot kosmetyka w sumie (zmiany)
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 2008-09-25, 19:20:25 » |
|
no w sumie 1no podtoczenie mniej (tego już nie zmieni) i mniejsza średnica przy dupce, hmm, jak szeroko-to lepiej stoi, ot kosmetyka w sumie (zmiany)
Znam conajmniej jedną firmą (prawda, nożową), która zrobiłaby z tego nowy, rewolucyjny model, a nie "kosmetyczne zmiany" 
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 2008-09-25, 19:26:57 » |
|
OT i nazwala je Swiatlosc i Blask?  /OT
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 2008-09-25, 19:31:51 » |
|
OT i nazwala je Swiatlosc i Blask?  /OT nie, Sebenza 21 
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 2008-09-25, 19:33:01 » |
|
Nie no, nazwy czasem zmieniaja  juz nie offtopuje, wracam do roboty 
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 2008-09-25, 19:42:08 » |
|
Tonia latarka bardziej mi podchodzi  Hehe jak to wystrugałeś
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 2008-09-25, 20:30:29 » |
|
dopracowałby lepiej anty-turlacze  linka, panie linka jest anty-turlaczem  Kisiel - zaraz puszczę w obieg tutorial... how to .... proszę się trzymać tematu  to nie jest przedszkole itp 
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 2008-10-05, 13:27:50 » |
|
dorobiłem jeszcze zakrętkę z klikiem - są dwie : twistowa i klikana  klik wystaje   Kiler 1AA ;)  Kiler 1AA ;) i twist  Kiler 1AA ;)  Kiler 1AA ;) a jutro na anodyzacje idzie 
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 2008-10-05, 13:38:26 » |
|
No ładne ładne ale napisz jeszcze jaki ksiądz rachunek wystawił 
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 2009-01-29, 10:47:33 » |
|
pomacałem customa już w wersji HAIII i wygląda nieźle- dobrze się trzyma, wygodne włączanie latary (sterczący włącznik), gwinty oraz spasowanie klocków, jak to zwykle u Mar3, mniamuśne  Driverek jakiś std 5 trybów- także szału nie ma, ale świeci toto bardzo zacnie, czyli jak na maleństwo na AA szerokie użytkowe światło i o to chodzi  Bezel nie jest ostry- krawędzie złagodzone, mniej "obronne" ale kieszeni nie potnie  Podoba mi się, pewna w działaniu i wygodna
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 2009-01-29, 12:41:07 » |
|
Początkowo siedział w nim przerobiony 7880 ( przez Calineczke) ale coś mu się odechciało działać, trzeba było go wyciągnąć a, że był z lekka zalany klejem ... to co po niektóre elementy zostały w module Jak znajdę jakiś fajny driverek pod 1AA ni-mh i li-on to zamontuję
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 2009-01-29, 13:34:08 » |
|
miałem ją u siebie czas jakiś i muszę powiedzieć, że zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Masywność latarki daje poczucie solidności. Ergonomia z tych najlepszych jakie miałem w rękach, włącznik bardzo dobrze wyczuwalny. Dla mnie mankamentem, ale tylko estetycznym były widoczne o-ringi. Ale wiem, że tak miało być by było widać GITD  Ja osobiście wolałbym, aby oring w całości chował się pod nakrętką. Bardzo podobała mi się praca włącznika, ale brakowało mi trybu świeczki. Dodałbym wokół włącznika koronkę tak by uzyskać kompromis łatwego dostępu do włącznika i trybu świeczki. Zdziwiła mnie anodyzacja, która choć bardzo twarda i dobrze trzymająca się wyglądała jakby znikała na elementach moletowanych. Po bliskim przyjrzeniu widać, że nie ma ubytków anodyzacji, ale przy patrzeniu z pewnej odległości powstają refleksy świetlne jakby powłoka była oskubana do gołego alu. Ogólnie bardzo przyjemna latarka. Nie pamiętam czy można w niej zmieniać poziomy trybów, ale te które były ustawione gdy latarka była u mnie były znakomicie dobrane. Bardzo niski low, mid dający dość światła pod nogi i high w mojej opinii dostateczny by uznać latarkę za kieszonkowego mini throwera. A wszystko zasilane ze zwykłego "paluszka" AA. Przez kilka spacerów mar-owy kastom był moim podstawowym edc i się sprawdził doskonale. Rozkład światła to dobry kompromis pomiędzy throwerem i czymś co nada się pod nogi. Tylko te o-ringi i tryb świeczki i miałbym swoją latarkę idealną  wprawdzie tryb świeczki jest możliwy z włącznikiem twist (też był w zestawie), ale mi nie przypadł do gustu zupełnie sposób obsługi przez kręcenie.
|
|
« Ostatnia zmiana: 2009-01-29, 13:37:43 wysłane przez adiblue »
|
|
Olight S1A Raw Copper
|
|
|
|