|
« : 2007-10-04, 23:52:08 » |
|
własnie spojrzałem na mojego orba i widze, że 2 z 3 kapsułek z trytem nie działajhą (jarzy sie minimalnie ale to pewnie efekt naświetlenia) zdarzyło się to juz komus? musze chyba napisac maila do producenta - nie było żadnego nadużycia z mojej strony, po prostu nosiłem przy kluczach
|
|
|
|
"Był długi i lśniący. Wyglądał jak coś stworzonego przez któregoś z geniuszy metalurgii - jednego z tych małych facetów z Zen, którzy pracują tylko o brzasku i potrafią skuć dwie płytki złożonej stali w coś, co ma ostrze skalpela i siłę uderzenia opętanego seksem nosorożca na prochach..."
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 2007-10-05, 00:13:02 » |
|
własnie spojrzałem na mojego orba i widze, że 2 z 3 kapsułek z trytem nie działajhą (jarzy sie minimalnie ale to pewnie efekt naświetlenia) zdarzyło się to juz komus? musze chyba napisac maila do producenta - nie było żadnego nadużycia z mojej strony, po prostu nosiłem przy kluczach
Jesteś pewien, że to tryt? Tryt nie wymaga naświetlania. Świeci "sam z siebie".
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 2007-10-05, 03:40:25 » |
|
Mogły pęknąć. Wtedy przestają działać, bo ulatnia się tryt, a sam fosfor będzie się jarzył, ale baaardzo słabo. Obejrzyj pod dobrą lupą (10-20x)
|
|
|
|
Z madrości Wuja Darkness'a: "Lepszy śnieg, niż grzybica prącia." "Najlepsza baba, to własna graba." "Nie przytulam psów. Wolę kobiety."
I never wanted to be different. I just wanted to be me.
Darkness- Deadly Abhorrent Red-head Kidnapping Nightmare from the Enchanted Sunless Sanctuary
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 2007-10-05, 08:24:19 » |
|
Jaki kolor ma ten tryt ?
|
|
|
|
Od 25.04.2013 - Ojciec prowadzący 
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 2007-10-05, 14:04:48 » |
|
wstawki są niebieskie
w sumie są na tych niedziałających jakieś nierówności, może pęknięcia ale przeciez k.... tylko nosiłem w kieszeni - żadnego przejeżdżania czołgiem
|
|
|
|
"Był długi i lśniący. Wyglądał jak coś stworzonego przez któregoś z geniuszy metalurgii - jednego z tych małych facetów z Zen, którzy pracują tylko o brzasku i potrafią skuć dwie płytki złożonej stali w coś, co ma ostrze skalpela i siłę uderzenia opętanego seksem nosorożca na prochach..."
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 2007-10-05, 14:08:56 » |
|
Dżizaz man.
1. Zrób oględziny lupą - czy nie ma pęknięć 2. Niebieski ze swej natury piekielnie słabo świeci. Zielony to przy nim HID.
|
|
|
|
Od 25.04.2013 - Ojciec prowadzący 
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 2007-10-05, 15:52:59 » |
|
przecież napisałem wyraźnie man !!! 2 z 3 nie świecą (tylko się lekko żarzą mniej więcej tak jak zwykły fosfor) witać to bardzo wyraźnie w porównaniu z 3 który jeszcze działa normalnie
co oznacza, że te 2 się w jakiś sposób uszkodziły i nie mam pojęcia w jaki
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 2007-10-05, 22:54:22 » |
|
myślę, że niezależnie od przyczyny możemy spokojnie przyjąć, że świecidełka skończyły swój żywot. Mail do producenta byłby zasadny. Informacje o przebiegu z nim dyskusji jak i ew. dalsze postępowanie - bardzo dla nas wartościowe. Pchniesz? 
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 2007-10-06, 00:04:26 » |
|
już napisałem, poszło dzisiaj - zobaczymy co odpowiedzą
tylko o ile to nie było wadliwe wykonanie to będe rozczarowany , naprawdę nie było zadnego nadużywania, wiadomo w kieszeni z kluczami różnie może być ale kapsułki z trytem nie powinny byc aż tak delikatne albo aż tak na wierzchu żeby się uszkodziły od samego noszenia
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 2007-10-08, 11:33:21 » |
|
no i mam odpowiedź
" Hello Grzegorz,
I am sorry to here about the broken vials. We do not here about this often but when we do it is typically related to keys.
I am prepared to send you two replacement ice blue locator's that you can replace yourself. I can only offer these replacements this time as I can not warrant broken locator's.
Please supply your postal address.
Kind Regards Rob "
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 2007-10-08, 12:51:44 » |
|
znaczy od kluczy padają, ale miła odpowiedź
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 2007-10-15, 17:29:22 » |
|
doszły trytki - straszne maleństwa - zapowiada się precyzyjna robota
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 2007-10-15, 20:01:59 » |
|
Ważne, że są. A że trochę zabawy będziesz z nimi miał to fakt.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 2007-10-17, 22:26:26 » |
|
no i wkleiłem nowe - praktycznie bez problemu
czyli operacja zakończona pomyślnie
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 2007-10-17, 22:51:49 » |
|
No to pochwal się co by i inni docenili twoje zdolności manualne 
|
|
|
|
|