Tak jak pisze phantom RRT-1 daje bardzo skupiony promień na dużą odległość, osobiście mi nie przypadł do gustu z tego właśnie powodu. Nie interesowało mnie światło wielkości kilku metrów na odległości 300m, wg mnie M2SC4 jest dużo lepszym wyborem, gdyż ma potężną ilość światła na dużą odległość.
Masz to szczęście, że jest już nowa wersja M2SC4 MKII z nowym sterownikiem;)
Dostępny w nowej niższej cenie;)
Promocja:
http://www.jet-pol.pl/p271,latarka-eagletac-m2sc4-mkii.htmlW starym modelu był zdecydowany problem z trybem Strobo, który znajdował się na samym końcu obrotu minimalnie przy trybie Turbo, co powodowało przypadkowe włączenie Strobo zamiast chcianego Turbo(za mały odstęp).
W modelu MKII tryb Strobo został sprytnie ukryty;) co oznacza, że aby włączyć Strobo, musisz dwa razy szybko obrócić pierścień od OFF do Turbo, zmienisz wtedy na Tactical Strobo, Low Strobo i SOS przy każdym kolejnym szybkim obrocie;)
Osobiście bardzo mi się to spodobało, gdyż wszyscy użytkownicy narzekali na ten mankament.
Pozdro.
Dziekuje Ci bardzo
Chemik79 za wszelkie informacje, moze ktos ma jakies fotki M2SC4 w akcji co bym mogl sie do konca do niej przekonac...
i czy faktycznie ta latarka ma 800lm jak podaje producent ?