Niestety kumple robili typowe artfoto, zamiast napierdzielać jak Japońce na wczasach i z 3 dniowego pobytu jest kilkanaście fotek

jak uda mi się przekonwertować filmy to wrzucę jeszcze ruchomego materiału. Nagrałem tego kilka godzin bo wypad był chyba najintensywniejszym wypadem na jakim byłem
Piątek na 7 do roboty, o 16 wyjazd z Czewy. Troszkę zanietrzeźwieni byliśmy przed 23 na miejscu. Po rozpakowaniu się po 12 w nocy odprawa i szybki rys historyczny i o 2:20 na szybko na bunkry

Po 4 rano byłem dopiero w łóżku, a o 9:30 wymarsz

Część naziemna do 17 chyba. Obiad (jak kogoś było stać

) i po 19 pod ziemie do 2 w nocy, ponad 20 kilometrów tunelami

Bunkry 716, 717 i południowa część tuneli. Rano miał być wymarsz o 10 ale ekipę zebraliśmy o 11 i dalsze zwiedzanie do 17, obiad (z tą samą opcją finansową

) i powrót po 19 do domu, w łóżku byłem o 1:30

Niestety w poniedziałek większość ekipy musiała być w pracy, ominęło mnie przez to nocne zwiedzanie części północnej podziemi nieudostępnionej dla turystów

W pasie straciłem ponad 2 centymetry, zakwasy jeszcze ze 3 dni doskwierały, ale ilość wiedzy i zwiedzonych miejsc bezcenna

Jeszcze fotki peronów, tuneli i rozgałęzień

Przy sztucznym świetle

Przy sztucznym świetle

Przy sztucznym świetle
Wysadzone przez Rosjan bunkry w linii 8xx (sorry nie pamiętam dokładnie za wiele informacji było)

Przy sztucznym świetle

Przy sztucznym świetle
i na zakończenie

Przy sztucznym świetle
Czekam na foto z 2 czy 3 aparatów jeszcze to uzupełnię