|
« Odpowiedz #15 : 2011-02-05, 17:19:34 » |
|
I o to chodzi, o to chodzi. Ale i tak nie znajdziesz niczego pokrewnego i tak mocno świecącego.
Zgadza się, tym bardziej pod względem wielkości, ułożenia ogniw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 2011-02-06, 11:09:35 » |
|
Pod względem użyteczności i podręczności latarek z dużą mocą to muszę przyznać że na chwilę obecną TK35 nie na sobie równych - opinia na podstawie tego co przeczytałem i obejrzałem, niewykluczone że i zweryfikuję w realu 
|
|
|
|
|
|
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." cyt. Stanisław Lem
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 2011-02-06, 18:43:53 » |
|
Kilka fotek na większym dystansie - drzewa najdalej oświetlone mogą być oddalone o jakieś 200m  dzień, med - słońce za chmurami   Fenix TK35 - recenzja od dup...ki strony SR90  Fenix TK35 - recenzja od dup...ki strony Katapulta  Fenix TK35 - recenzja od dup...ki strony TK35  Fenix TK35 - recenzja od dup...ki strony Predator  Fenix TK35 - recenzja od dup...ki strony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 2011-02-06, 18:47:33 » |
|
Kilka fotek na większym dystansie - drzewa najdalej oświetlone mogą być oddalone o jakieś 200m  Ej, ej, na tym forum nie wolno świecić na takie odległości.  A na poważnie to spill jest kozacki. 
|
|
|
|
|
|
NaŁoCzA  
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 2011-02-06, 18:53:17 » |
|
Ej, ej, na tym forum nie wolno świecić na takie odległości.  A na poważnie to spill jest kozacki.  Oj tam, chcieli to zrobiłem tak  W sumie to nie szło świecić dalej bo po pierwsze - i tak tam mój wzrok nie sięgał  a po drugie - padało i jakaś mgiełka była
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 2011-02-06, 20:13:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." cyt. Stanisław Lem
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 2011-02-07, 08:40:21 » |
|
etam- catapulta zacnie działa, ino ciaśniej świeci po prostu  ps a chciałbyś Brutusiku na co dzień nosić SR90 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 2011-02-07, 09:58:31 » |
|
etam- catapulta zacnie działa, ino ciaśniej świeci po prostu  ps a chciałbyś Brutusiku na co dzień nosić SR90 ? nie, ale fajnie świeci i moja catapulta kijowo przy niej wychodzi w recenzjach  Poza tym Catapulty i innych tak duzych sprzętów nie nosze na codzień a i nie na każdy wyjazd zabieram, może jak nabędę TK35 zmieni sie to - ale cały czas bije się z myślami czy brać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 2011-02-07, 10:15:43 » |
|
Hehehe Poza tym Catapulty i innych tak duzych sprzętów nie nosze na codzień a i nie na każdy wyjazd zabieram, może jak nabędę TK35 zmieni sie to - ale cały czas bije się z myślami czy brać.
I to jest właśnie to! TK35 dzięki temu, że jest zgrabna, częściej może być brana na wypady itp. A przy okazji świeci niczego sobie  ma moc i regulację, dobre tryby, dodatkowy pstryczek do ich zmiany, forwarda ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 2011-02-07, 16:08:57 » |
|
I to jest właśnie to! TK35 dzięki temu, że jest zgrabna, częściej może być brana na wypady itp. A przy okazji świeci niczego sobie ma moc i regulację, dobre tryby, dodatkowy pstryczek do ich zmiany, forwarda ... zanabyłem.....  , jak będzie kiszka, oj to sie z wami policzę....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 2011-02-07, 22:16:15 » |
|
Ja jestem twardy.Czekam aż może Paweł zakupi.Jak wezmę w rękę i stwierdzę że mieści mi się w bocznej kieszeni torby wtedy zakupię.I tak at cholera już mi się śni. ps. Mariusz za ile twoja wyląduje na bazarku? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 2011-02-07, 22:33:36 » |
|
zmieści się w bocznej kieszonce, no walczę coby nie kupować- mam XMLa sensownego w Tiablo, ale kto wie... ale, a kysz- poszedł se daleko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 2011-02-08, 23:01:51 » |
|
Powitoł Stwierdzić muszę, że coś dziwnego się dzieje. Albo po przekroczeniu polskiej granicy latarka robi się trzykrotnie lepsza, albo dolar skoczył i trzeba dać ca 9zł za sztukę  Cholera, latarka bez zadęcia, superduper i złoconych zębów a łoi tyłki  Panowie, dajcie namiary skąd z jebeja ciągnęliście latarki, bo te w granicach 109-120 baksów znalazłem u sprzedawców którzy jednocześnie sprzedają na potęgę noże rżnięte i podrabiane innych producentów. Trochę się boja 
|
|
|
|
|
|
porcelain boso, ale w ostrogach
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 2011-02-08, 23:24:31 » |
|
PW
|
|
|
|
|
|
Żadna z autostrad nie będzie w całości gotowa przed Euro 2012
...czyli "Skok Cywilizacyjny" wg. ekipy partaczy, których najlepszą dziedziną jest "Propaganda Sukcesu".
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 2011-02-16, 17:20:43 » |
|
No i ja mam TK35. W wizualnym porównaniu do L900M na krótkim dystansie do 150m widać przewagę TK35, na 200, 300m i dalej L900M jest skuteczniejsza. Znaczy zostają obie  Michał
|
|
|
|
|
|
SF U2 z MC-E, L900M, TK35, Quark Mini Ti AA, Dexlight X1
|
|
|
|