pierwszy raz mi pomogliscie- kupilem Tiablo A9. jestem zupeeeeelnie zadowolony. mala, swiatlo ma mocne - to rewolucja w porownaniu d oproduktow ktorych uzywalem jako latarek zanim traflem na to forum.
pokazaliscie mi ze nowoczesne produkty sa lepsze.. sam chcialem klasycznego MagLita, myslac ze to dopiero daje swiatlo. ale zarowka w porownaniu z dioda- nedza jak nei wiem.. zachecony malutkim rozmiarem Tiablo i powerem jaki on emituje, szukam czegos duzego z nadzieja ze ilosc swiatla urosnie liniowo albo geometrycznie

potrzebuje druga latarke (
no, moze nie potrzebuje,...... ale chce
:D).
nie boje sie rozmiarow. moze byc duza. dobrze, jesli nie byla by b. droga..300-500? chetnie mniej. jakosc-cena, nie szukam limitowanych edycji zadnych. sa latarki na kilka ogniw 18650? bardzo dobre mi sie wydaja. dioda? obojetnie. nie bardzo sie znam.. ale jakas mocna. swiatlo moze byc w cieplych kolorach

ale w zimych tak samo..
estetyka zblizona do MagLita. klasyczne, nie taktyczne. stroboskopy i 10 trybow nie potrzebne. 2 starcza. ma miec
power jak smok. to priorytet. fajno jakby chodzila na kilka ogniw 18650 np ..6? robia takie latari wogole?
licze na jakis pomysl od doswiadczonych kolegow