trwa ładowanie paska...
2012-02-09, 11:37:16 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do dołu
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  
Autor Wątek: Pomoc w wyborze latarki led  (Przeczytany 4648 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Turek111
Opinii: (0)
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : 2010-03-19, 22:48:22 »

może i ok ten DBS ale jak słusznie kolega Raff zauważył niedostępna  Zły
edi
hej a ten model jak ? to chyba też ta podobna dioda
CL1H V4 w/ 3SM Cree XR-E 5A Q3 (SMO OR OP
[CL1H V4]
lub
Latarka EagleTac T10 LC2 NW
ps
uzyj modyfikuj a nie pisz postów po sobie

« Ostatnia zmiana: 2010-03-20, 20:45:35 wysłane przez pawelsz » Zapisane
milosz884
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : 2010-07-30, 10:51:18 »

Witam wszystkich maniaków latarek  Smiley
Nie zakładam nowego tematu by nie robić niepotrzebnego bałaganu, ale podczepiam się pod podobny i liczę na pomocne wypowiedzi.

Zainteresowany jestem zakupem latarki, która świetnie nadawałaby się do służby jak opisał już na wstępie autor tematu. Nie zależy mi na mega długich zasięgach ani na ogromnych rozproszeniach. Chodzi mi o to abym mógł jej użyć w różnych okolicznościach np. dobrze oświetlić drogę, przeszukiwane pomieszczenia lub oślepić chwilowo przeciwnika. Chciałbym by był to solidny sprzęt. który nie zawiedzie. Myślę, że w granicach 300 zł znalazłoby się coś godnego uwagi.
Zainteresowałem się Tiablo A9, jednak musiałbym do tego dokupić ładowarkę, akumulatorki oraz pokrowiec co znacznie zwiększy sumę wydanych pieniędzy. Ciekawym pomysłem byłby może Olight T25 Tactical Cree Q5 ? Mam ładowarkę do AA więc wyszłoby znacznie taniej ale nie wiem co z rzeczywistymi osiągami. Nie chciałbym się sugerować aż tak bardzo tymi opisami w sklepach i proszę o radę doświadczonych userów.
Pozdrawiam
yano
Opinii: (10)
Użytkownik torch.pl

Miejsce pobytu: LJA ;-)

zwykły gadżeciarz - amator

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : 2010-07-30, 12:30:24 »

Powitanie
Ja bym wziął JetBeam'a z reflektorem OP z promocji: http://www.torch.pl/forum/index.php/topic,57810.0/topicseen.html
Dodatkowo ładowarka i dwa ogniwa 18650 - razem przekroczysz 300 PLN, ale masz fajny zestaw Wink

pozdrawiam
dziękuję
i do widzenia
yano
milosz884
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : 2010-07-30, 13:17:09 »

Dzięki yano  Wink
Promocja godna uwagi. Szkoda tylko, że musiałbym inwestować w ładowarkę i akumulatory potrzebne tylko i wyłącznie do tego sprzętu. Muszę to przemyśleć bo sumka niemała  Smiley
W międzyczasie wpadł w oko model Fenix TK10 Tactical Q5, ale też chyba trzeba byłoby kupować ładowarę bo zwykłe baterie raczej mało ekonomiczne na przyszłość.Koszt całkowity tego modelu więc niewiele by się różnił od proponowanego przez Ciebie  Cool
Pozdrawiam
Chemik79
Opinii: (36)
Mieszkaniec torch.pl

Miejsce pobytu: @

Nie łam prawa, bo ono Cię złamie ! ! !

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : 2010-07-31, 00:23:28 »

Powitanie Miłosz
Osobiście również proponuję zakup JETBeama Jet-III M w promocji, gdyż jest rewelacyjna i za chwilę może się skończyć Cool

Dzięki yano  Wink
Promocja godna uwagi. Szkoda tylko, że musiałbym inwestować w ładowarkę i akumulatory potrzebne tylko i wyłącznie do tego sprzętu. Muszę to przemyśleć bo sumka niemała  Smiley
W międzyczasie wpadł w oko model Fenix TK10 Tactical Q5, ale też chyba trzeba byłoby kupować ładowarę bo zwykłe baterie raczej mało ekonomiczne na przyszłość.Koszt całkowity tego modelu więc niewiele by się różnił od proponowanego przez Ciebie  Cool
Pozdrawiam

Wg mnie JETBeam jest lepszy od Fenixa, ale to kwestia gustu Tongue
Ponadto, jeśli faktycznie chcesz porządny sprzęt to niestety musisz podjąć męską decyzję o dokonać zakupu ładowarki i zasilania, aku LI-ION Wink
Niestety, ale tylko takie zasilanie pozwoli Ci cieszyć się prawdziwą mocą, dużą ilością światła na długi czas Cool
Przy takim budżecie Miłosz nie oszczędzałbym i brał JETBeama i aku TrustFire ogniste w pakiecie 2szt za 50zł + niedrogą ładowarką jedno komorową od trustfire za 30zł i masz Super komplet przy niewiele przekroczonym budżecie Roll Eyes
A Radość z użytkowania tego sprzętu będziesz miał na lata Grin

Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do góry
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  

Skocz do: