Witam! Mam nadzieje ze uda mi sie dzieki Wam znalezc rozwiazanie w mojej sprawie.
Po kolei. Pare lat temu znalazlem (autentycznie) latareczke jak na zdjeciach ponizej. Po dokupieniu do niej ładowarki korzystalem z niej przez dobre 4 lata. Jednak nie do konca tak jak chcialem. Przed wypadami do lasu czy innych dziwnych miejsc ladowalem ja i problemu nie bylo, jednak w domu gdy byla bardzo potrzebna nigdy nie mozna bylo na nia liczyc - zawsze byla rozladowana (tracila prad sama z siebie).
Obecnie bateria padla na amen i nie da sie jej juz poprawnie naladowac. Zarowka sprawna, ladowarka rowniez sprawdzona, bateria padla i koniec.
Znalazlem gdzies na sieci akumulator "sztukowany" ok 100zl ale to nadal bedzie gubilo prad a mi przeciez nie to chodzi,
Znalazlem rowniez latarki nowe ksztaltem identyczne ale juz na baterie 4xAA - czyli super bo mozna wlozyc np eneloopy i ladowac ladowarka bc-700 ktora juz posiadam.
Czy ktos moze mi powiedziec czy ja takowa baterie ("przejsciowke"?) moge wpakowac do mojej latareczki?? Gdzie i za ile moge to kupic.
Gdzie i za ile moglbym sprzedac obecna ladowarke.
Czy zarowke moge zamienic na LEDową??

jaki nowy akumulator do takiej latarki STREAMLIGHT