Koronka tylko dodaje uroku

- chodzi o cokolwiek twardego w pięści, utwardza pięść i kumuluje siłę zależy jak bijesz. Koronka jak trafi na coś słabo osłoniętego typu łapska to plus dla mnie. Jak nie to tak samo jakbyś dostał czubkiem tępego pręta - 10 razy bym wolał z samej łapy dostać niż siłą skumulowaną w jednym punkcie

po to są kubotany, do zmniejszania powierzchni przyłożenia siły, nie masz kogoś zadźgać tylko powodować ból

koronka to przydatne zakończenie zwyczajnie, ale nie zależy mi na latarce z bagnetem. A jak przez łeb walnę to zostanie fajna pieczątka nawet przez czapkę (oczywiście walenie po łbie to ostateczność).
Co do ilości światła wszystko nowoczesne daje > 100 lumenów na Hi z 1 aku więc mi wystarczy.
Byle ogniwa tanie, bezpieczna w użytku (muszą wytrzymać uderzenie, li-ion chyba słabo się do tego ze swoją wybuchowością nadają).
Patrzyłem na UltraFire A10 i były by ok ale 1 tryb 100% tylko, fajnie by było mieć jakiś słabszy też trochę. A znowu UF A10B maja ogniwa jakich nie chcę. Microfire drogie trochę

Tiablo mi odpowiada tylko te tryby, czytałem 5 razy i nadal nie rozumiem na moje za bardzo zagmatwane.
Jak mam nosić tępy pręt wole nosić pręt wydrążony w środku z latarką bo bardziej funkcjonalny

Jak ktoś jeszcze ma jakieś propozycje bardzo proszę o podpowiedź - już i tak dużo pomogliście w wyborze ale może coś jeszcze się znajdzie do rozpatrzenia?