Na początek witam wszystkich serdecznie, bo jakkolwiek forum czytuję od jakiegoś czasu to jeszcze nie zabierałem głosu.

Problem dotyczy latarki Olight M20 Warrior R2 zakupionej jakieś trzy tygodnie temu.
Latarka najpierw przestała się włączać, następnie objawy są następujące:
- od czasu do czasu daje się włączyć w trybie chwilowym (bez kliku) - włącznik utrzymywany w tej pozycji - latarka świeci - daje się zmieniać tryby;
- po wciśnięciu włącznika z klikiem gaśnie od razu albo po kilku sekundach - raz na kilka prób działa normalnie;
- jeżeli po kilku nieudanych próbach włączenia poleży odłożona przez kilka minut, daje się załączyć, a dalej jak wyżej;
- w latarce załadowane nowo zakupione 2 x CR 123 Panasonica, te same objawy na innym komplecie CR-ek - wyświeciłem nią jak do tej pory zaledwie kilkanaście minut, klikania też dużo nie było;
Jestem kompletnym laikiem w kwestii latarek (ot zwykły użytkownik) - problem dotyczy włącznika, sterownika czy może mogę coś sprawdzić we własnym zakresie?
Latarka jak najbardziej na gwarancji, ale zastanawiam się nad dalszym postępowaniem, bo z kolei od jakichś dwóch godzin funkcjonuje normalnie - na razie więc raczej wysyłał nie będę - bo równie dobrze problem może się nie powtórzyć.
Spotkał się ktoś z podobną sytuacją?
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie