|
« Odpowiedz #15 : 2009-11-20, 10:20:36 » |
|
Bocian jak skopiujesz adres obrazka i usuniesz z linka koncowke "med" to fotki beda troche wieksze 
|
|
|
|
|
|
tylko 18650:)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 2009-11-20, 10:26:53 » |
|
Trochę większe i trochę inne   Mój nowy Raptor RRT-1
|
|
|
|
|
|
JETBeam Raptor RRT1 Cree R2 JETBeam JET III PRO I.B.S. Q5
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 2009-11-20, 10:33:02 » |
|
@blizniak1966 - tu już nie chodzi o brak pewności siebie, ale braki w latarkowej wiedzy i nomenklaturze  . Wiem, że można się tego nauczyć, ale mnogość moich zainteresowań i braki wolnego czasu, skutkują, że trudno mi się podciągnąć w tej dziedzinie.  Generalnie jestem użytkownikiem latarek, nie pasjonatem. Pozdrawiam serdecznie Tak samo jest ze mną i mimo to iż jestem teraz na zwolnieniu uziemiony w domu to i tak każdą chwilę poświęcam memu synkowi. Z drugiej strony to dobrze że są pasjonaci i takie forum gdzie można wiele się dowiedzieć i podjąć decyzję przy wyborze latarki. Ja też zostałem przy użytkowaniu gdyż kolejna pasja mogłaby nadwyrężyć buddżet rodzinny, a to mogłoby się komuś nie spodobać Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
Lubię jasne i ostre rzeczy
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 2009-11-20, 10:42:32 » |
|
Bocian jak skopiujesz adres obrazka i usuniesz z linka koncowke "med" to fotki beda troche wieksze  pozwoliłem sobie skorygować pierwszy post i po kliknięciu otwierają się już w pełnym rozmiarze 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 2009-11-20, 11:09:13 » |
|
Za to zdjęcia mają potencjał, odrobina ćwiczeń i bedziemy mieli kolejnego fotografa na pokładzie  Recki serii RRT mam nadzieję niedługo zagoszczą na torch, liczę, że jeśli nie własny opis to choć swoje uwagi i spostrzeżenia dołączysz  Mam nadzieję że i ja będę mógł coś skrobnąć w tej materii i dołączyć kilka fotek prównawczych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 2009-11-20, 11:11:40 » |
|
Witam. A ja postuluję chociażby o większe i liczniejsze fotki. To 500X500 to trochę mało  Będą, będą ja też postaram się wrzucić coś od siebie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 2009-11-20, 13:06:08 » |
|
Szkoda troche że nie mam oryginału w RAWie. Pokombinował bym. Uciekło trochę na moletowaniu głowicy. I tak jestem pełen podziwu  Mnie by sie nie chciało bo leń jestem. Moja propozycja wydania mam nadzieje że nikt sie nie obrazi:  Mój nowy Raptor RRT-1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 2009-11-20, 13:07:12 » |
|
Mówcie co chcecie, ale JB robi ŁADNE latarki, z "charakterem"
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 2009-11-20, 13:21:30 » |
|
Mówcie co chcecie, ale JB robi ŁADNE latarki, z "charakterem"
Ano ja to wiem chyba od dwóch lat  Ciesze sie że firma wyczuła że nie tylko dla użyteczności ludzie kupują jej produkty. Przy każdej nowości tej stajni jestem w coraz większym podziwie dla dizajnerów. Nie będę miał wyjścia i trzecie dziecko JB zagości w mojej mini kolekcji P.S. Dwa strzały w kolano to III Ultra i I EX. Reszta to chyba moje ideały (szkoda że nie cenowo  ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 2009-11-20, 13:24:59 » |
|
Nie licytuję się kto od kiedy o tym wie, pozwoliłem sobie to podkreślić z perspektywy tych wszystkich projektów jakie nam się przez ręce/forum przewinęły.  (szkoda że nie cenowo  ). No fakt, to jest pewien ból, nie jest to tani sprzęt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 2009-11-20, 13:31:14 » |
|
Nie licytuję się kto od kiedy o tym wie, pozwoliłem sobie to podkreślić z perspektywy tych wszystkich projektów jakie nam się przez ręce/forum przewinęły.  :/ Nie no nie napinajmy sie. Nie taka była moja intencja. Chciałem podkreślić że od dłuższego czasu na widok JB mam "kisiel w majtach"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 2009-11-20, 13:32:21 » |
|
Ja się nie napinam, chciałem tylko sprecyzować 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 2009-11-20, 19:20:20 » |
|
 Mój nowy Raptor RRT-1 Nie moge sobie dać rady z przelaniem na reflektorze :/
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2009-11-20, 19:46:00 wysłane przez lennin »
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 2009-11-20, 21:49:32 » |
|
zastosuj technike HDR 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 2009-11-21, 10:13:30 » |
|
Tylko nie HDR. Po prostu oświetl ją porządnie żeby kontrasty spadły... A tak w ogóle to nie bój się przepaleń - to taka fobia cyfrowa "że nic nie może być przepalone".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|