|
« : 2009-11-04, 22:55:08 » |
|
Właśnie wczoraj doszedł   Mój nowy Raptor RRT-1 a tu porównanie z mniejszym bratem  Mój nowy Raptor RRT-1
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 2009-11-20, 10:41:56 wysłane przez pecado »
|
|
JETBeam Raptor RRT1 Cree R2 JETBeam JET III PRO I.B.S. Q5
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 2009-11-05, 08:28:13 » |
|
piękna sztuka, teraz czekamy na jakiś opisik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 2009-11-05, 17:24:43 » |
|
Dziękuję  , jak się nacieszę, to opiszę swoje wrażenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 2009-11-13, 20:06:50 » |
|
Dziękuję  , jak się nacieszę, to opiszę swoje wrażenia. Phantom miał już dawno, szybko sprzedał i nic nie napisał 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 2009-11-13, 20:38:43 » |
|
Mnie się podoba, choć są elementy, które zaprojektowałbym inaczej. Jest to specyficzna latarka, dlatego ma jeszcze JETBeam JET III PRO I.B.S. i jestem zadowolony. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 2009-11-13, 20:50:59 » |
|
będzie kompleksowy opis Raptorków 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 2009-11-14, 18:36:41 » |
|
Jakie widzisz wady i zalety po krótkim czasie? Co byś w niej zmienił?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 2009-11-14, 20:31:37 » |
|
Wybaczcie za brak znajomości latarkowego słownictwa - opiszę to po swojemu.  Według mnie, jest to dość specyficzna latarka - bardzo wąski snop światła o niebosiężnym zasięgu. Zastosowania różne, ale myślę, że super sprawdziłaby się podczepiona do broni długiej.  Co bym zmienił - nie podoba mi się chwyt w tej latarce. Ostatnio używałem jej w polarowej rękawicy i trudno było mi ją czasami utrzymać w ręku. Brakuję jakiegoś wybrzuszenia lub poprzecznego garbu. Brakuje też otworu do zaczepienia jakiegoś dyndadła  . Chętnie też bym widział w tej latarce I.B.S. no i może fosforyzującego wgłębienia na pierścieniu, tego co pokazuje tryb świecenia latarki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 2009-11-19, 16:48:20 » |
|
Phantom miał już dawno, szybko sprzedał i nic nie napisał  Phantom o niektórych posiadanych latarkach pisze poematy i obszerne recki, a niektóre przechodzą przez jego ręce bez większego echa A przy okazji chciałbym serdecznie powitać wszystkich światłoholików 
|
|
|
|
|
|
Lubię jasne i ostre rzeczy
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 2009-11-19, 18:12:24 » |
|
Gratuluję syna. Pytanie, posadziłeś już drzewo?  ... Co się tyczy talentu Phantoma, to zazdroszczę, niestety daleko mi do niego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 2009-11-19, 23:27:28 » |
|
Gratuluję syna. Pytanie, posadziłeś już drzewo?  ... Co się tyczy talentu Phantoma, to zazdroszczę, niestety daleko mi do niego Dzięki za gratulacje, drzewo posadzę na wiosnę lepiej się przyjmie  A co się tyczy talentów to nie ma co zazdrościć, gdyż w każdym z nas drzemie coś o czym nie mamy pojęcia a czasem wstydzimy się to uzewnętrznić  Myślę że z czas nabierzesz pewności w siebie i też będziesz pisał dobre recki 
|
|
|
|
|
|
Lubię jasne i ostre rzeczy
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 2009-11-20, 08:45:25 » |
|
@blizniak1966 - tu już nie chodzi o brak pewności siebie, ale braki w latarkowej wiedzy i nomenklaturze  . Wiem, że można się tego nauczyć, ale mnogość moich zainteresowań i braki wolnego czasu, skutkują, że trudno mi się podciągnąć w tej dziedzinie.  Generalnie jestem użytkownikiem latarek, nie pasjonatem. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 2009-11-20, 09:47:53 » |
|
Za to zdjęcia mają potencjał, odrobina ćwiczeń i bedziemy mieli kolejnego fotografa na pokładzie  Recki serii RRT mam nadzieję niedługo zagoszczą na torch, liczę, że jeśli nie własny opis to choć swoje uwagi i spostrzeżenia dołączysz 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam pecadoFanklub Taktycznej Rusałki |##| "Allways lead, don't follow" (M. Szczerbiak)
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 2009-11-20, 09:57:08 » |
|
Witam. A ja postuluję chociażby o większe i liczniejsze fotki. To 500X500 to trochę mało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 2009-11-20, 10:02:46 » |
|
Chętnie napiszę, tylko czekam na naprawę mojego JETBeam JET III PRO, aby móc porównać do niego Raptora. Dziękuję - zdjęcia robione w domowym zaciszu, mało taktyczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|