Reaktora RMBK

Właśnie a coś robionego ile może kosztować, tak +-, i czy w ogóle jest taka opcja, bo może znowu za dużo chcę

. Coś z tym włącznikiem i tymi trybami o których pisałem, zmiana zamiast odkręcania i dokręcani poprzez leki docisk przycisku (tak jak w dokręconej głowicy w Fenixie LD10)
Wracając do małego reaktora

no niby jest to sporo. ale biorąc pod uwagę to że zabierając ją w plecak będę miał co najwyżej jedno ogniwo 18650 w środku i zapas 2xcr123 (nie będę taszczył 5x 18650 bo nie mam na to miejsca w plecaku, podróżuje szybko i lekko

) a dostępność tego typu baterii w Polsce i w ogól jest dość kiepska. Menu przeboleje i myślę że z nim by nie było tak źle. Ale jeśli można wolał bym coś tańszego i dostępnego od ręki. Dzięki za pomoc, bo łatwiej jest mi się zapytać kogoś kto siedzi w latarkach (czytaj używa a nie ogląda i opisuje) niż szukać na własną rękę.
Miałem ostatnio D10 od NiterCora trochę przeszkadza w kieszeni, a jak przez jakiś czas miałem MagLite Solarite no to był w prost stworzony jako EDC ale miał małą moc. Dlatego szukam czegoś tej wielkości