Witam
Jako że to jest mój pierwszy post Więc witam Wszystkich serdecznie

Trafiła mi się latareczka Olight M20 Warrior Premium

jest to moja pierwsza latarka z taką mocą świecenia i po prostu mnie powala. Wczoraj chciałem sprawdzić jak długo poświeci na komplecie RCR123 AW , wcześniej sprawdzałem na 18650 i było porównywalnie z danymi na
http://light-reviews.com/olight_m20/Jeżeli chodzi o temp. głowicy w przypadku 18650 była lekko letnia

natomiast przy wyświecaniu RCR`ek już czuć było wyczówalne ciepło i w pewnym momencie blackout myśle spoko aku się wyładowały mierzę V na jednym 3.28 a na drugim 0

no i załamka myślę że padł i trzeba będzie reklamować (i pojedzie do sprzedawcy razem z WF-139 której dioda z niewiadomych przyczyn zaczeła świecić na żółto) sprawdzam go po paru godzinach i miał coś żebym nie skłamał 3,18 V .
Napiszcie proszę czy tak powinno być

czy to jakieś zabezpieczenie termiczne w aku ? czy głowica w M20 powinna aż tak się grzać ? żeby ewentualne zabezpieczenie zadziałało.
I czy można RCR`ki ładować w HXY-042V2000A ( po zastosowaniu dystansów) taką mam do 18650 które ładuje mi do napięcia 4,19 V w obu komorach natomiast WF-139 ładowała do 4.21 i 4.22.
Pozdrawiam