nigdzie nie jest napisane ze jak sie wchodzi do sklepu to obowiazkiem jest wydanie okrzyku witajcie, tak samo traktuje forum, jestem wstrzemiezliwy i nic na to nie poradze. tonio popieram, jaka firma takie baterie, w dodatku baterie sygnuja nazwa firmowa lenser
Ja jak wchodzę do sklepu, to mówię "Dzień dobry"

Pozwolę sobie tu wrzucić ogłoszenie z innego forum latarkowego, które widnieje wypisane wołami na głównej stronie (i nie tylko):
"...UWAGA...NOWI UŻYTKOWNICY!!! ... brak słowa powitania w waszym pierwszym poście będzie równoznaczny z usunięciem posta i ostrzeżeniem. NA TYM FORUM CENIMY SOBIE KULTURĘ OSOBISTĄ!!!"
Na naszym forum (bo to forum też jest w jakimś stopniu "moje"

) także ceni się kulturę osobistą.
Co do meritum - faktycznie brak daty ważności baterii stanowi pewien problem, ale znając dosyć swobodne podejście niektórych producentów do np. podawanych a rzeczywistych pojemności akumulatorków, to równie dobrze można było na takich bateriach napisać np. 2015 - tylko co by to zmieniło?
Co do jakości LL, to nie użytkowałem takiej latarki, jednakże ostatnio w sklepie myśliwskim Właściciel był na tyle uprzejmy, że pozwolił mi trochę pooglądać i poświecić LL P7 właśnie na dołączonych do latarki bateriach. Nie odniosłem wrażenia, że jest to produkt odbiegający jakością wykonania od latarek pochodzących od chińskich producentów, a będących w podobnych cenach (a takowe użytkowałem).
pozdrawiam serdecznie
yano