Szanuje upodobania innych ale NIE należy zapominać że wszystkie latarki SureFire mają gwarancję! i możliwość kupienia części zamiennych nawet kilka lat po zaprzestaniu ich produkcji. To tez kosztuje....., a chińskie wyroby .... bez komentarza.
Za jakość zawsze się płaci i za nowatorskie rozwiązania także.
Jak wspomniano.... jeden lubi groszek inny nie... i tyle.
Nie mniej porównując trzeba wziąść pod uwagę nie tylko cenę i jakość ale inne aspekty (gwarancja, części, ewentualny serwis).
a czy można dostac poszczególne elementy włącznika do E1L na ten przykład(mam na myśli osłonę gumową, oraz zapasowe oringi - i to jeszcze w adekwatnej cenie? - jest to pytanie retoryczne gdyż na podstawie dotychczasowej wiedzy odpowiedźm brzmi -nie.
Ja nadal uwazam że SF robi porządne światełka, nie jakieś super wyczesane, wysilone czy też o ekstremaknych osiągach ( tak to widzę w segmencie ledów, bo jesli chodzi o żarniki to w mojej opinii SF rządzi) Ale jeśli chodzi o politykę sprzedaży, podeścia do klienta i marketingu to (powtarzam: według mnie) strasznie partaczy.
czemu nie można kupowa za garnicą?
czemu nie można wprowadzi dostępności wszystkich części zamiennych, tylko są sprzedawane moduły w wysokiej cenie?
czemu zapowiedzi nie są realizowane?
i jeszcze bym coś wymienił ale mi się pisa nie chce bo to i tak niczego nie zmieni, ale mam przynajmniej okazję się poprodukowac...

PS Panie Bohdanie co z zapowiedzanymi zmianami na stronie....? czekamy- przynajmniej niektórzy.