znam takich co potrafią krytykować za to że sklep im nie sprzedaje poniżej kosztów.
od rzucania pustych haseł oskarżajacych to sa politycy kolego MariuszG, jezeli twoja niechęć do tego sklepu przerodziła sie na konflikt osobisty i musisz się wyżalić to opisz problem w sposób nie denerwujący innych tzn: bez agresji i obrażania. A jak ci to nie wystarcza to se jedź do Krakowa i osobiście sprawę wyjaśnij niewyprózniając sie na forum, przynajmniej tym.
Ja na to forum lubie zaglądać bo w przeciwieństwie do innych kultura tu panuje, o polityce się nie rozmawia i mam nadzieję nie ma pedofili

.
A też mógłbym zamieścić ciekawe wycinki z maili...
- a co pan Bohdan nawsadzał ci, bo jak pisałeś maile w podobnej formie jak posty to się nie dziwię.
Też kiedys miałem mała sprzeczkę z BJ ale po przemyśleniu sprawy i ochłonięciu uważam, że wina była obopulna, ja trochę za bardzo upierdliwy a on trochę za ostro mi o tym powiedział. Teraz do tematu podchodzę normalnie i wszystko jest ok.
proponuje zapomnij o temacie i tej firmie aż ochłoniesz, SF nie musisz kupować są inne fejne latarki, może ci kiedyś przejdzie albo i nie.