trwa ładowanie paska...
2012-05-22, 05:07:51 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 ... 16 17 18 +   Do dołu
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  
Autor Wątek: Nasze oceny sklepów internetowych  (Przeczytany 52886 razy)
Azjatos
Kierownik
Opinii: (3)
*

Miejsce pobytu: Kraków

« Odpowiedz #255 : 2011-12-11, 19:29:22 »

Ten Temat jakoś omijałem myśląc że dotyczy on tylko sklepów z poza forum. Wstyd troche Wink
Kupowałem w Milhuncie Jakieś 4-5 razy kontaktując sie przez forum Torch. Łącznie kupiłem u Nich... Mniejsza... sporo.
Odpowiedzi dostawałem błyskawicznie zaś paczki dostawałem w ciagu 2-3 dni. Mnie osobiście zadziwia to że można tak szybko wysłać i dowieźć.
Życie mnie chyba nie rozpieszczało zabardzo Grin
Chemik79
Opinii: (38)
Mieszkaniec torch.pl

Miejsce pobytu: @

Nie łam prawa, bo ono Cię złamie ! ! !

Ignoruj
« Odpowiedz #256 : 2011-12-28, 19:31:32 »

W latarki zaopatrywałem się u kilku dealerów: Jet-Pol, Milhunt, 4sevens, Kolba.
Wszystkie zakupy zaliczam do bardzo udanych, szybkie i dobrze zabezpieczone przesyłki, dobry kontakt mailowy, Zero problemów Aniołek
Ostatni bardzo udany zakup - w LEDFire, poprzez portal allegro - przesyłka priorytetowa dotarła w jeden dzień roboczy, dobry kontakt mailowy, towar na najwyższym poziomie - Xeno F42v2  Grin

Kazik
Opinii: (19)
Mieszkaniec torch.pl

Miejsce pobytu: Wro :)

Ignoruj
« Odpowiedz #257 : 2012-01-27, 11:08:18 »

Comando.pl - zakupu dokonałem osobiście we Wrocławiu, ale sklep jest jak najbardziej internetowy. Wink Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, nawet w godzinach potocznie nazywanych nocnymi, fachowa obsługa a do tego przesyłka gratis lub rabat przy odbiorze osobistym. Super sprawa, polecam! Smiley

NaŁoCzA Wink

szakalaka
Opinii: (3)
Nowy użytkownik
*

Miejsce pobytu: Opole

woda, wiatr, światło

Ignoruj
« Odpowiedz #258 : 2012-02-15, 18:20:36 »

Witam

Może ktoś poradzi co zrobić opiszę całą sprawę:
Przed ponad rokiem kupiłem w DX towar na prawie 21$ i niestety nie doszedł, a po wakacjach jak sprawdziłem to był status że przesyłka nie została odebrana i wróciła.
Za namową kolegów z forum napisałem o zwrot kasy , odpisali mi że to już powyżej iluś tam dni (chyba 90) że zwrot przez PayPala bedzie jakiś problemowy  i że tą kasę będę mógł wykorzystać na kolejne zakupy. To by mi nawet pasiło, tylko nie wiem jak to zrobić ponieważ konto na DX`sie mam na innego maila niż konto na PayPalu Sad i tu klops . Pisałem do nich maila lecz coś nic nie odpisali (pisałem na adres z którego dostałem info odnośnie zwrotu kasy).

Może ktoś z Was wie jak to załatwić Smiley

PS. Dodam że korespondencję z żółtymi braćmi prowadzę z pomocą translatora więc może być kłopot z dokładnym zrozumieniem .
« Ostatnia zmiana: 2012-02-15, 18:23:57 wysłane przez szakalaka » Zapisane

Lepsza mała pomoc , niż wielkie współczucie.
Strony: Pierwsza « 1 ... 16 17 18 +   Do góry
  Wyślij ten wątek  |  Drukuj  

Skocz do: