dealextreme.comna chwile terazniejsza masakra niewypowiedziana...
zamowienie zlozone 16,08 - do dnia dzisiejszego lezy i kwiczy na magazynie z powodu brakow.
- nie wyslali polowy zamowienia pomimo ze jest na kazdy towar "free shipping"
- 6 dni zajelo im zrozumienie jak poprawnie napisac moj adres - pomimo ze wysylalem im maile z opisme jak to napisac bez znakow diaraktycznych i ze znakami (ogonki im sie jako puste miejsca lub pokemon typu kwadracik pokazywaly), w pewnym momencie mialem na imie tak jak moje miasto sie nazywa.... zero kumania z ich strony...
- zostalo mi zasugerowane zmienienie niedostepnych diod cree na inne dostepne - tak tez uczynilem podajac w mailu dokladne sku towaru i w nawiasach pelna nazwe towaru ukryta pod sku - co otrzymalem? literowke zamiast koncowki 75 napisali 74 - co dalo mi odtwarzacze mp3 zamiast cree p4 :/ wszelka korespondecja tlumaczaca ze popelnili blad nei przynosila skutku - i skonczyla sie telefonem do chin!!! rozmowa z 4 roznymi osobami - wkoncu ktos zrozumial o co mi chodzi.... na pytanie czy p4 sa na magazynie i czy wysla towar otrzymala twierdzaca odpowiedz... do dzis nie ma paczki... wczoraj raczyli odpisac na maila ze przepraszaja i ze nie maja tego na magazynie ( przez telefon mowili ze spoko ze wysylaja...)
generalnie jeszcze pare dni niekompetencji kitajcow i anuluje zamowienie - tylko ciekawe czy paypal mi kasy nie zamrozi ?
eliteled.comzamawialem nuwai'a
bardzo dobra korespondencja z garym lee, uczynny czlowiek, pomimo wielkich problemow rodzinnych (mama w szpitalu), odpowiadal na maile i dokladal wszelkich staran aby paczka doszla.
na +
- oznaczenie jako gift/custom sampel
- zanizenie wartosci
- dobry kontakt
- natychmiastowa wysylka 2go nuwai'a jako replacment - gdyz pierwszego na oczy nie zobaczylem...
- po transakcji utrzymywal jeszcze kontakt stricte prywatny, oraz w sprawie odsykania kasy z USPS
polecam!