Ten dodatkowy mrok na zdjęciu jest absolutnie niezbędny

Jak utniesz go to niepotrzebnie zacieśnisz kadr i już foto nie będzie miało takiego klimatu

Na zdjęciu latarki mrok musi być dominujący , dziwne to może, ale tak to właśnie widzę

Co do latarki to jest baaaardzo fajna

. Dwa poziomy mocy naprawdę się przydają. Esthan ma rację, 100 lumenów to nie jest najlepszy pomysł żeby odczytać z zegarka która godzina

15 natomiast to już wartość odpowiednia

, mało tego w pomieszczeniach zupełnie nieoświetlonych tryb low daje na tyle dużo światła że na pewno na nic nie wpadniesz . Sama latarka nie wali może na 50 metrów, ale za to oferuje bardzo szeroki i użytkowy promień światła. Zasięg na trybie max to w/g mnie jakieś 35 metrów ( nie mierzyłem , mówię tak "na oko "). Jedyna wada tej latarki to jej rozmiar , jest za długa żeby wygodnie zmieściła się do kieszeni jeansów. A akumulatorki to w sumie niezły pomysł, ale czy wtedy latarka nie będzie świeciła gorzej niż na zwykłych CR 123a?
Teraz kurcze troszkę kasy zainwestowałem w paintball ,a potem pewnie skuszę się na softshella od TAD Gear , ale jak już się obkupię sprzętem ,to przyjdzie pora na jakiegoś szperacza od SF

Miałem ochotę na M-6 ale jednak ciut za duża( i mało ekonomiczna :/ ). Chyba wybór stanie na M3 Turbo

Miał/Ma ktoś ? Jak wrażenia ?