ha blysne
niezawodny sprzet na LED, ktory zawsze bedzie dzialal za niska cene to Inova T2 (5h na 2xcrc123 w niezniszczalnym body),
a co do G2 to mam wlasnie w tej chwili zestaw z aku Rc123 i zarnikiem P90, nie daje moze duzo wiecej mocy nic P60 na bateriach, ale zupelnie wystarcza, jesli nie zamiezasz uzywac latarki jako kubotanu ani podwieszac jej pod bronia to wystarczy G2, przy zarniku P90 nie ma mowy zeby sie przegrzala, zamiast P91 lepiej zakup cos z lumens factory,
http://www.knives.pl/forum/115-recenzje/kilka-beamshot-ow.0.htmltu masz foty miedzy innymi 6P na podstawowym zarniku P60 i troszeczke mocniejszym zarniku od P91
niestety nie wycisniesz z aku tyle czasu ile bys chcial, na P90 wydusisz z aku tyle, ze po zgasnieciu zarnika masz nadal na aku napiecie okolo 3,3 -3,5V (aku niechronione ktore mam mozna ssac do 2,75, a napiecie nominalne 3,7V), czyli mozna w tym momencie zmienic zarnik na 6V (P60, P61 albo zamienniki) i masz jeszcze parenascie minut swiatla (P60 gasnie przy okolo 2,85V na jednej barerii, czyli nadal powyzej granicy niechronionych aku)
jak tylko mi dojda wszystkie czesci do G2 (max 2 tygodnie) to wrzuce pare slow na jej temat