No widzę że cena tego maleństwa nie jest zastraszająca, wrecz malutka. no problem mam taki że już kilka mam takich malutkich breloczków i wiecie jak to jest , chciało by sie wiecej i wiecej ....
mam kilka małych no name z kiosku przy domu , jakąs CybaLite na 3 malutkie baterie zegarkowe, i 3 Princeton tec model Pilot ( jedna czerwona przyczepiona do czołówki Princeton tec Apex) - bardzo fajna latarka z mozliwością przyczepienia do paska, no i teraz wymyślilem że fajnie by było miec jakąś dobra latareczke z Diodami LED na AAA ( mam kilka zapasowych akumulatorków , wiec źródlo prądu prawie niewyczerpane )
Wiec byl tak prosba do was czy ktoś moze taką sprzedaje .
Prawdę mówiac to dalej nie wiem czy je ktos sprzedaje czy nie

Esthan - możesz taka mi sprowadzić czy sprzedać - jakiegos ARC , czy fenixa , czy coś takiego, i jakbyś mógł podac ceny.
BJ System - na waszej stronce też byłem ale nie zauważyłem akurat takich latarek jak chcialbym .
Czytałem o tej latarce za jakies 8 zł na AAA no ale bym chciał jakas lepszejszą, ale być może jednak sie też skusze na tą "duperelkę " za 7 złociszy , bo wiecie jak ktoś jest maniakiem to sie cieszy nową zabaweczką.
Także Panowie prosiłbym jeśli ma ktoś jakieś latareczki na sprzedaż w stylu ARC AAA , czy fenixa czy coś w tym stylu to poprosiłbym o informacje i ceny za ile można ja dostać.