ale to jak z nożami,jak ktoś nie jest nożoholikiem to mu taki griptilian wystarczy,buck/mayo tnt to juz wypas jest nie mowiac o customach....hds to wypasiony sprzet i pokrywa 110% zastosowan przecietnego clzowieka

ale zawsze znajdzie sie cos mocniejszego,mniejszego,wydajniejszego...a poza tym jak z nozami:lepiej miec kilka na rozne okazje,inna do garniaka inna w teren jeszcze inna do czytania czy oswietlenia namiotu,a jeszcze kilka dla cieszenia oka

A te jetbeam-y to i ladne i mocne i male...uzytkowo daleko im do hds-a,brak mozliwosci zmiany poziomu mocy to duzy minus,tu lepszy bedzie juz fenix L1T,ale jak na 2-ga,3-cia latarke to juz wypas.Maly arc-aaa p albo fenix L0P i do tego jetbeam z zasilaniem r123-i mamy maly szperacz.A obie latarki razem wziete wielkoscia zblizone do hds-a a moze nawet mniejsze

A do mnie przed momentem doszedl custom sprzet.Nie jestem pierwszy-juz uzytkownik z budo wczesniej takie cus wyczail.Ja tylko skorzystalem z gotowych rozwiazan.A mowa o surefire KL3 + E/C bezel adapter + VG FB2 body.Wszystko w kolorze natural,pieknie dziala,ciagnie z r123 wiec zasilanie za friko

I do tego mimo wizualnie komicznych proporcji lezy w lapie doskonale

Dzis testy terenowe-ale dopiero jak sie sciemni

Jak bede mial chwilke zrobie fotki i wkleje tutaj.
Pozdrawiam
adiblue
edit:
Fotki

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek

Newsy na temat Latarek